frankrijk
frankrijk.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Frankrijk

 • Domaine le bost
  Op ons kindvriendelijke domein van 4 hectare verhuren wij zes ruime, luxe gites en een chambre díhote. Alle gites hebben een eigen terras en een prachtig uitzicht. Wij bieden ook meerdere malen per week tables díhotes.
  http://www.domaine-lebost.com
 • Frankrijk - wikipedia

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Frankrijk
 • Frankrijk.nl

  http://www.frankrijk.nl/
 • Franse ambassade in den haag
  Franse ambassade in den haag
  http://www.ambafrance.nl/
 • Lanedenweb

  http://www.landenweb.net/frankrijk/
 • Ouroubouros
  Ouroubouros Theater- en creatieve vakanties in \'t hart van Frankrijk Mooie combinatie van vakantie, rust en persoonlijke ontplooiing Een prachtige lokatie in Midden-Frankrijk Binnen 8 uur van Utrecht te bereizen met auto of openbaar vervoer Naast workshops is er genoeg te beleven in de omgeving Heerlijke gezonde en versbereide maaltijden Vanaf Euro 395,- per week Heb je ook zin in een verwenweek, voor jezelf of voor samen? Om lekker tijdens je vakantie, naast het genieten van de heerlijke franse zon, de rust, de natuur, ook bezig te zijn met je creatieve en/of theatertalent? Dan is Ouroubouros iets voor jou! workshop theater Acteren, spelen, improviseren. Via improvisatietechnieken dompel je jezelf onder in een enorm spelplezier en stap je in een wereld van onvoorziene mogelijkheden. Je hoeft geen acteur te zijn om te kunnen spelen. Het spelen op zich levert al veel plezier op en is op sommige momenten zelfs hilarisch! workshop beeldhouwen Beeldhouwen is de enige kunstvorm waarbij je iets weghaalt om iets te creeren. Je hebt geen ervaring nodig voor het werken in steen, Beeldhouwen vertraagt je, geeft rust en brengt focus. Je vergeet de tijd en onder je handen ontstaat vanzelf een prachtig beeld. workshop tekenen & schilderen Tekenen en schilderen op papier. Tekenen is de basis van alle kunsten, de eerste mens deed het al. We geven vorm aan wat ons beweegt of wat we mooi vinden. Je kunt kiezen om te tekenen of schilderen naar de waarneming, intuÔtief of abstract en met (kleur)potloden, pastelkrijt, verf, ecoline en inkt. workshop linodruk op papier en stof Linodruk heeft 3 fases waarmee je tot een mooi resultaat komt. Eerst teken je een ontwerp, dan snijdt je het uit in linoleum en als laatste fase druk je je ontwerp op papier of stof. Voor het drukken van stof maak je, net zo als bij linodruk op papier, stempels door vormen uit linoleum te snijden.
  http://www.ouroubouros.nl
 • Vakantie midden frankrijk
  Vakantie midden Frankrijk. Vakantiehuizen, gites, hotels, chambres d\'hotes, fietsvakanties en wandelvakanties in de Auvergne, Bourgogne en Centre in het Centraal Massief. Ook tussenstops op doorreis, kasteelovernachtingen, workshops en informatie over de regio.
  http://www.vakantie-midden-frankrijk.com

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Frankrijk