frankrijk overnachten
frankrijk.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Frankrijk overnachten

 • B&b fradonniere in midden frankrijk
  Sfeervolle, kleinschalige chambres d\'hotes in Midden Frankrijk, Auvergne. Drie kamers en een aparte familiekamer in ons tuinhuis. Tables d\'hotes mogelijk. Ideaal als tussenstop onderweg naar het Zuiden of gewoon om te genieten van de rust en de ruimte. Ideaal om te wandelen en te fietsen.
  http://www.fradonniere.com
 • Fermette de la haye
  Kleine camping en chambre d\'hote. Ideaal voor een overnachting op weg naar het zuiden (Limoges, Toulouse). 25 km. van de A20, afslag Chateauroux Centre, zo\'n 140 km ten zuiden van Orleans. Het hele jaar geopend. Mooie camper-plaatsen.
  http://www.fermettedelahaye.com
 • Frankrijk - wikitravel
  Open source travel guide featuring up-to-date information on attractions, hotels, restaurants, travel tips and more. free and reliable advice written by wikitravellers from around the globe.
  http://wikitravel.org
 • Landgoed le bocage
  Landgoed Le Bocage bestaat uit een 19e eeuws kasteel met het daarbij horende eeuwenoude jachtslot St. Hubert met daaromheen een park van 3 hectare met eeuwenoude bomen. Le Bocage is een groepsaccommodatie waar ideeen, creativiteit en kunst gestalte kunnen krijgen. Het park, de grote zalen en de binnenplaats zijn allen zeer geschikt voor het uitvoeren van diverse activiteiten. Genieten van de rust, ruimte en natuur op een inspirerende locatie in de Haute-Marne. Op nog geen 650 km vanaf Utrecht bereikt u Le Bocage. Ook wanneer u op doorreis bent naar het zuiden, is dit een ideale plek om te overnachten. Wilt u met familie, vrienden of collega\'s iets organiseren dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie internetsite www.lebocage.nl Misschien spreken wij elkaar binnenkort!
  http://www.lebocage.nl
 • Overnachting.fr
  Hotels nabij de doorgaande wegen, snelwegen en peage in Frankrijk. Ideaal als tussenstop op doorreis naar zuid-Frankrijk, Italie of Spanje. Ook stedentrips, rondreizen, vakantiehuizen, fietsvakanties en wandelvakanties in Frankrijk.
  http://www.overnachting.fr

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Frankrijk overnachten